امت اسلامی

وبلاگ خبرنامه جهان اسلام نت نامه

امت اسلامی

وبلاگ خبرنامه جهان اسلام نت نامه

Yemen ifyemen
امت اسلامی

امام خامنه ای: بیدار شدن ملت‌ها و ایستادن با دست خالی، در مقابل رفتار تحقیر آمیز غرب و امریکا، حادثه بزرگی بود که البته بر خلاف تصور غربی‌ها، هنوز تمام نشده است.

عضویت در خبرنامه امت اسلامی
آرشیو خبرنامه



در اين وبلاگ
در كل اينترنت
نت نامه در گوگل پلاس

طبقه بندی موضوعی

 سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران؛ در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع یادگاران دوران دفاع مقدس در کرمان سخنانی ایراد نمود که مشروح آن در ذیل می آید... 

خدمت عزیزان بزرگوار سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک عرض نموده و گرامی می داریم یاد و خاطره  امام عزیز و بزرگوار(ره)، خداوند انشاالله رحمت و برکات خود را بر آن انسان ناجی و پاک و به تعبیر مقام معظم رهبری بی نظیر بعد از معصوم، نازل کند و ایشان را انشاالله با انبیاء و اولیاء محشور کند.

از این که این چهره های مبارک و نورانی ،که هر کدام یک صفحه بسیار گویا و حقیقی از بخش مهمی از ایثارگری و فداکاری این انقلاب هست، اجابت کردید این دعوت را و حضور به هم رساندید، صمیمانه هم احساس شرمندگی و هم تشکر می کنم.


جبهه، بهشت زنده بود

از حضور برادر عزیزمان آقای رزم حسینی یادگار دوران دفاع مقدس که به عنوان استاندار در کرمان خدمت می کنند، خوشحالیم. این هم یک توفیقی است که به هر صورت این بار قرعه افتاد که استاندار کرمان از لشکر 41 ثارالله باشد و حضور بخش مهمی از رزمندگان لشکر ثارالله هم در این پیکره بوی شمیم خوش دوران دفاع مقدس را تداعی می کند. همان دورانی که سرخ و سیاه نداشت و هر کس اخلاص داشت زیر آن سقف جا می گرفت و جا داشت. کسی از کسی سوال نمی کرد چه خطی و چه اندیشه ای داری؟ همین که ندای امام(ره) را لبیک گفته بود و به امام ارادت حقیقی خود را ابراز می کرد، آن جا خانه ی او بود. مکانی که هر کس از هر کجا خسته می شد آن جا آرام می گرفت.
روح و جسم و جان او آرامش پیدا می کرد. 
جبهه یک بهشت زنده بود و هرکس بتواند به هر مقداری این شمیم را و این عطر را به جامعه ما تزریق کند و جامعه ما این بو را استشمام کند، به شهید خدمت کرده است. من در این جلسه سعی می کنم که خلاصه تر وقت شما را بگیرم چرا که عزیزانی از جیرفت و بقیه جاها آمده اند و باید برگردند.
امروز روز 22 بهمن و روز خیلی بزرگی است. این جمع که خود را خیلی قریب و نزدیک به انقلاب حس می کند، تصورم این است که من گوینده و شمای شنونده معرفتمان نسبت به انقلاب از دشمنانمان کمتر است.


حجم دشمنی و تحریم‌ها نشان از عظمت انقلاب دارد

ما شناخت حقیقی از انقلاب را در تلاش دشمن حس می کنیم. سی و چند سال این حجم سرمایه گذاری و این حجم دشمنی، این حجم تلاش از جنگ تا تحریم تا موضوعات مختلف دیگر نشان از عظمت انقلاب و نشان می دهد انقلاب یک شی بسیار با ارزشی است که دشمن این همه تلاش می کند برای این که آن را از این خاصیت بیندازد. من می خواهم در این جلسه برای بازشناسی مجدد موضوع انقلاب که این جمع هم قبل از انقلاب را و هم زمان آن تبلور احساسات انقلابی و هم بعد از آن در راه  انقلاب را درک و تلاش و مجاهدت کرده، یک بازخوانی با زبان دیگری داشته باشیم.
انقلاب را بر مبنای 3 موضوع در جمع خودمان مورد بحث و بررسی قرار بدهیم. انقلاب بر مبنای اسلام  و مکتب اسلام، انقلاب بر مبنای شیعه و مذهب تشیع و انقلاب بر مبنای ایران و قومیت. دراین سه بعد، مهمترین حادثه اولیه تاریخ اسلام در سال  1492 اتفاق افتاد. یعنی" سقوط اندلس" که نقطه اوج صعودی جهان اسلام است. در1492 اندلس همزمان با پیدایش قاره آمریکا سقوط کرد.
از آن زمان جهان اسلام یک سیل انحطاطی، قهقرایی و نزولی را طی می‌کند که ما در این دوره سقوط عثمانی به عنوان یک امپراتوری بسیار وسیع اسلامی داریم که بخش اعظمی از جهان اسلام را اداره می‌کرد.
تقسیم جهان اسلام به مستعمرات گوناگون را داریم که بخشی از شامات را فرانسوی ها مستعمره ی خود کردند و انگلیسی ها شرق آسیا و بخشی از خاورمیانه را و کشورهای مختلف اروپایی مثل بلژیک و یونان بخشی از جهان اسلام را مستعمره ی خودشان کردند. جهان اسلام که در دوره ی عثمانی ها 400 سال طول کشیده، این کشورها آمدند آن را پاره پاره کردند. تکه تکه کردند. و این سیر نزولی جهان اسلام که از سقوط اندلس آغاز شد،با سقوط قدس در سال 1967؛ به نقطه صفر رسید. 
یهودی ها قدس را با همه ی ثروت مسلمانان، با همه ی امکانات مسلمانان، با همه ی جمعیت مسلمانان در دل جهان اسلام فتح کردند. حال اگر قدس  در یک گوشه ای مثل اندلس بود و در قلب اروپا این اتفاق می افتاد، باز یک چیزی بود اما قدس در دل جهان اسلام بود. از سقوط قدس از سال  1967 میلادی هر اتفاقی می افتاده برای جهان اسلام زیر صفر بوده  که مهم ترینش مسئله کمپ دیوید است.


گریه عرفات و اعتراف به فروختن مسلمان ها

سفر سادات به تلاویو را داریم. این اتفاقات همه زیر صفر بوده. فهد پادشاه عربستان که اولین بار نیست به جهان اسلام خیانت می کند؛ در سال 1982 با برگزاری کنفرانس فاس، طرح سازش با اسرائیل را بنا نهاد که عرفات گریه کرد و وقتی برگشت به دوستان خودش گفت: عرب ها ما را فروختند. این انحطاط بود، تا زمانی که امام آمد.

بعد از رفتن سادات به اسراییل که در فرودگاه بِنگورین دست تکان داد و پیاده شد، پس از چند ماه امام در فرودگاه مهرآباد دست تکان داد و پیاده شد. از زمان پیروزی انقلاب اسلامی و از ورود امام، سیرصعودی جهان اسلام شروع و جلوی آن حرکت قهقرایی و انحطاط و جلوی سیرشدید نزولی جهان اسلام گرفته و به سیر صعودی تبدیل شد.

امام بود که با اقدام و کار شجاعانه خودش و  با عمل کم نظیر خودش جهان اسلام را از سیر نزولی نجات داد و به سمت حرکت صعودی سوق داد. شما به هر حال در این صعود هستید، همه حوادثی که اتفاق افتاد، یک صعود است حوادث جنگ 33 روزه و حادثه جنگ 22 روزه و موضوعات مختلف دیگر همین است.مهم ترین رهبر عرب که پرطرفدارترین رهبر عرب هم بود، جمال عبدالناصر بوده  که در اوج جنگ اعراب با اسرائیل، فرماندهی جبهه اعراب را به عهده داشت. آن جریان ناصر به عنوان ناصریسیم که درعالم عربی وجود دارد،یک جریان گسترده است، فقط مصر هم نیست و این ناصر موشکی داشت به نام ظافرکه قادر بود تلاویو را بزند. جمال عبدالناصر که از شجاع های عرب بود، بسیارمعروفیت و محبوبیت داشت، جرأت نکرد، موشک را به تلاویو شلیک کند. درحالی که در حال جنگ بودند و صحرای سینا به اشغال درآمده بود. ولی این جسارت را نداشت که این کار را انجام بدهد.


امام آمد و سنگ را به موشک تبدیل کرد

سرانه درآمد کشورهای اسلامی و عربی در حالی که فلسطینی ها با سنگ مقاومت می کردند، قریب 1000 میلیارد دلار بوده است و مخازن سلاح های گوناگون که از کشورهای اروپایی خریداری کرده بودند پر بود. شما به عربستان نگاه کنید حجم سلاح هایی که آنها سالانه از آمریکا و جاهای دیگر خریداری می کنند، بیش از عدد آدم های موجود در درون کشور است. امام آمد و سنگ را به موشک تبدیل کرد. امام آمد و این جسارت را داد. این موشکی که به تلاویو خورد ،اولین بار که به تلاویو خورد، بر خلاف همه ی جنگ هایی که بین اعراب و اسرائیل بود، این موشک عربی نبود، این موشک مصری نبود، این موشک ترکی مدعی دوره ی عثمانی نبود. امام آن را ارتقاء داد. در بعد مکتب، همه ی  عالم اسلامی مدیون امام است.

خدا می داند اگر امام نبود و اگر این انقلاب و نظام را بر پا نکرده بود، این نزول الهی به وقوع نپیوسته بود، جهان اسلام چه وضعی داشت.کما این که هنوز پاره ای از آن دارای چنین وضعی است.

در بعد مذهب، ما شیعه هستیم و افتخار کشور این است که 92 درصد از جمعیتش را شیعیان تشکیل می دهند. از سال 40 هجری که امیرمومنان علی(ع)  به شهادت رسید، در طول تاریخ اسلام تا تاریخ انقلاب اسلامی،دوره ها را نگاه کنید، 80 سال بنی امیه حکومت کرده، 600 سال بنی عباس حکومت کرده ، 400 سال عثمانی ها  حکومت کردند، هیچ کجا شیعه جرأت ابراز مذهب خودش و مذهبیت خودش را نداشت. می خواهیم امام را که حق بزرگی بر گردن ما دارد، این را بفهمیم  و در سالگرد انقلاب به این کار بزرگی که امام انجام داد ،قدری توجه کنیم.

عثمانی ها مجلسی داشتند  به نام مجلس مبعوثان، که در آن همه ی ادیان اعم از مسیحیان و یهودیان نماینده داشتند و برادران اهل سنت ما هم نماینده داشتند و تنها مکتبی که حضورش ممنوع بود، تشیّع بود.


امام مرجعیت سیاسی برای شیعه بنا نهاد/ جمهوری اسلامی، مرجعیت سیاسی شیعه شد

وقتی انگلیسی ها به عراق حمله کردند، آن وقت عراق در سیطره عثمانی بود و جزء محدوده امپراتوری عثمانی بود و تنها مجموعه ای که ایستاد در مقابل انگلسییها و مقاومت کرد، فقط شیعه و علمای شیعه بودند. وقتی عراق جدید تأسیس شد و ملک فیصل در عراق روی کار آمد، در حالی که حدود 60 درصد جمعیت عراق را شیعه تشکیل  می داد، دو وزیر بدون وزارت خانه به شیعه¬ها دادند. عبدالسلام عارف اولین بار که می خواست ارتش عراق را تشکیل بدهد در دانشکده نظامی300 دانشجو پذیرش کرد و از300 دانشجو 3 نفر از دانشجویان شیعه و 297 نفر اهل سنت بودند. شیعه مرجعیت دینی داشت،تابعیت فقهی از مراجع خودش داشت ،ولی شیعه مرجعیت سیاسی نداشت و امام آمد، این مرجعیت سیاسی را برای شیعه بنا گذاشت.
جمهوری اسلامی، مرجعیت سیاسی شیعه شد؛ در کنار این مرجعیت سیاسی شیعه که امام بنا گذاشت، بنای کامل و جامعی  بود. این ساختاری که امام بر ایران حاکم کرده و در قانون اساسی ایران معنا  و مفهوم پیدا کرده وتفسیر یافته، این ساختار است که حکم و مراقبت می کند. این نظام با جمهوریت و اسلامیت با هم بقا داشته است. اگر  این ظرف ناقص باشد، این شاکله ضعف داشته باشد، این ساختار ناقص باشد، هیچ فردی نمی تواند این کار را انجام بدهد.کسی نمی‌تواند  با یک سوت زدن با هر مقدار کاریزمای شخصیتی که داشته باشد، کاری بزرگ بکند.


مرجعیت بود که توانست عراق را از حلقوم آمریکا بیرون بکشد

این پایه گذاری بزرگ، در یک ساختاری قابل تعریف است. ظرف این ساختار ظرفی است که می توان همه ی ارزش ها را در بعد دینی و انسانی و اخلاقی در آن جا داد، امام این قابلیت را به وجود آورد که ایران بتواند مرجعیت سیاسی شیعه شود. فرض کنید ایران اسلامی نبود و ایران شاه بود، این را هم توضیح می دهم.چون بعضی وقت ها خیلی ها مغلطه می کنند و فکر می کنند بنای روحانیت فقط یک بنای یک جانبه است. بنای مذهبی، دینی بوده. همین مرجعیت بود که توانست عراق را از حلقوم آمریکا بیرون بکشد و سامانش بدهد.اگر مرجعیت نبود چه کسی می توانست این کار را انجام دهد.اصلاً کجا می توانست شیعه عراق، به ایران اتکا کند. این بنا، این ساختار، این شاکله توانست، اساس این موضوع و این کار را شکل دهد.


70 درصد نفت جهان در مناطق شیعه نشین قرار دارد

احیای شیعه چیست؟ احیای شیعه با مرجعیت ایران یک قطبیت و یک  قدرت به ایران در بعد سیاسی؛ امنیتی و اقتصادی می دهد. این که گویند هلال شیعی، سیاسی نیست. هلال شیعی، هلال اقتصادی است. مهم ترین مسئله اقتصادی جهان، نفت است. ما می دانیم سه کشور در جهان ایران، عربستان و عراق بیشترین نفت جهان را دارند.که عربستان اول، ایران و عراق دوم و سوم می باشند و تقریبا 70 درصد نفت جهان در این سه کشور واقع شده که همهی این 70 درصد در منطقه شیعه نشین است. نفت عراق در همین کُریدور بصره و بغداد؛ کوت و عربستان 80 درصد نفتش در منطقه شیعه نشین دمام،  قطیف قرار دارد و ایران هم که مشخص است.


من 2میلیارد دلار به شما کمک کردم  که شیعه بر عراق حکومت کند؟!

مرجعیت سیاسی شیعه به ایران یک قدرت مضاعف از قومیت بخشید، ضمن این که  به شیعه برای بازیافت قومیت شیعی کمک کرد که این از اثرهای ماندگار است. اگر ایران نبود، این اتفاقات هم نمی افتاد. یک وقت یکی از رهبران عراقی پیش من آمد و گفت: با طارق هاشمی رفتیم پیش ملک عبدالله و او ناراحت بود و به طارق هاشمی گفت:من 2 میلیارد دلار به شما کمک کردم که شیعه بر عراق حکومت کند؟! طارق هاشمی متوجه شد که او نمی دانست من شیعه ام.


مانور 20میلیونی اربعین در عراق از هر رژه مسلحانه ای موثرتر بود

وجهه ی سیاسی بزرگ ایران این کار را کرد، نفع عراق چیست؟ غیر از این که عراق قلعه مقاومت در مقابل ایران بوده، دژی یا جبهه ی شرقی کل عرب درمقابل ایران هم بوده، همه ی پول هایی که به صدام دادند به این علت است. طولانی مدت هم بوده کاری به زمان جمهوری اسلامی هم نداشته، در زمان شاه هم بوده .اگر کسی فکر کند این تقاص در زمان جمهوری اسلامی است نه اصلاً در زمان شاه چند جنگ با عراق شد. که یکی ش تپه 343 مهران بود.  ولی مرجعیت سیاسی شیعه این را داد و چه نتیجه ای داد، عمق بخشی به جمهوری اسلامی. در ابعاد سیاسی، امنیتی، و موضوعات گوناگون. فکر نکنید ما برای عراق خرج می کنیم، نه! ما الان قریب 12میلیارد دلار با عراق تجارت داریم  و این قابلیت رسیدن  به 30میلیارد دلار  را دارد.  سال گذشته یک میلیون و دویست هزار زائر از عراق به ایران آمدندکه هر کدام بین 3تا 5 هزار دلار خرج کردند. این حرف ها از من نیست و بنا نیست بحث اقتصادی کنم.

این مانور 20میلیونی در اربعین امام حسین(ع) در عراق و مجاور عربستان، قابل وصف نیست .بعضی وقت ها آدم های عادی که فکرش هم نمی-کنیم یک حرف های جامعی می زنند.از یکی سئوال کردند راهپیمایی چگونه بود؟ گفت: من از شما سئوال دارم.طرف هم ایرانی بود. جواب داد: شما به من بگویید کدام سلطان در دنیا هست که بتواند اعلام کند 20 تا 25 میلیون آدم را با خرج خودشان با پای پیاده به طوری که کسی ذره ای احساس کمبود نکند، سمت خودش بسیج کند؟ هیچ سطانی، ملکی، رئیس جمهوری ،هیچ اقتداری درجهان وجود دارد؟ و خودش جواب داد، بله!یک سلطان این کار را کرد و او امام حسین (ع)بود.

این قدرت نمایی ما بیش از رژه مسلحانه ای است که هواپیماها، تانک ها و توپ ها راکه همه به حق هم هست را به نمایش بگذارد.

ایران همیشه در طول تاریخ شاهد این حکومت ها و جنگ ها بوده. در اینگونه حوادث در طول تاریخ همیشه ایران مکان تاخت و تاز بوده است. در هفتصد سال تاریخ ایران، تاریخ مفقوده ای به نام سامانی ها، خوارزم شاهی ها و قومیت‌های گوناگونی بر ایران حکومت کردند.سلجوقیان از جاهای مختلف آمدند و یک دوره طولانی افغان ها ، مغول ها همه در ایران بودند. برای اولین بار در دفاع مقدس، ایران یک طرف و تمام قدرت دنیا یک طرف قرار گرفتند و ایران یک متر از خاک خود را از دست نداد و ایستاد سرافراز و سربلند و پیروز از آن بیرون آمد.

این پیروزی نتیجه ی این بود که امام مذهب را پشتوانه ملیت و قومیت آوردند. در سالگرد پر افتخار عملیات والفجر 8 هستیم. چه عاملی این صحنه دل آرای شهید امینی و غواص های دیگر عملیات کربلای 4 و 5 ،آن صحنه وحشتناک و حیرت آور ،ترسناک را در دل شب در آب، پدید آورد؟ غیر از مذهب!؟

امام با تلفیق دین و جمهوریت و تاسیس جمهوری اسلامی؛ ایران را بیمه کرد

امام با تلفیق دین و جمهوریت بستری درست کرد به نام جمهوری اسلامی که ایران را بیمه کرد. مگر قدرت های زمان امروز با قدرت های زمان مغولها و افغان ها، تارتارها، تاجیک ها و سامانی ها وخوارزم شاهیان قابل مقایسه است؟

چرا کسی نمی‌تواند چنین جسارتی را بکند؟ الان این قدرتی که امروز همه در مراسم 22 بهمن دیدند، این تلفیق، هنر امام بود. تلفیق مذهب به ملیت. و امام آن را طوری طراحی کرد که هیچ کس بر دیگری و هیچ کدام دیگری  را مغلوبه نکند. نه مذهب، دموکراسی را و نه دموکراسی مذهب را، چه کسی چنین احساسی می‌تواند بکند.

خیلی از علمای بزرگ شیعه مبارزه  کردند،خدمت کردند به اسلام وتشیع  و کتابت کردند. اما امام کجا و همه آن جمع ارزشمند مقدسی که امام در کلمات خودشان بارها آن ها را تقدیس و احترام کرده ودرست هم بوده، کجا؟


نهضت آزادی و ملی گراها در دفاع مقدس کجا بودند؟

امام با 2 کار بزرگ برای نظام برای همیشه ایران را بیمه کرد.  نظام با همه ی ارکانش از رهبری و ولایت فقیه و این کانون های ارزشمندی که به جا مانده و مردم  دو کانون اساسی قدرت و عظمت ایران هستند. چیزی که به عنوان ملی گرایی در کشور ما رسم شد و به وجود آمد، ما نمونه¬های متعدد را دیدیم.  ملی گرایی اگر به معنای حب وطن باشد بد نیست.اما این ملی گرایی دروغین بود و برای تضعیف اسلام گرایی بود نه ملی گرایی برای ساختن وطن، که اگر بود ما در جنگ می دیدیم. جنگ یک تهاجم خارجی بود. ایران که قلب ملی گرایی است مورد تهاجم قرار گرفت، از طرف دشمن دیرینه و تاریخی ایران؛ پس کجا بودند این ملی گراها، ما ندیدیم نهضت آزادی را، ما ندیدیم جبهه ملی و آزادی را، ما ندیدیم. ابدا!

هدفم این نبود که این کلمه را بگویم .اگر کسی حس ملی گرایی داشته باشد، باید امروز به این راه امام سجده کند. این کاری بزرگی که امام کرد برای این ملت و قومیت و برای این کشور.

چطور این طرفداران محیط زیست وقتی حیوانی کشته می شود و یا در جایی آتش سوزی می شود حرکت می کنند،جمع می شوند، ما در ملی گراهای خودمان به اندازه را هم ندیدیم که  این جنگ طولانی اتفاق افتاد و اونها بیایند برای ایران چنین حرکتی انجام بدهند.

امام این ملیت و قومیت را بیمه کرد.ایران امروز دارای یک قدرت حقیقی است با همه ی افسانه  های تاریخی و قدیمی ایران کاملاً متفاوت است. از حضور قدرتمند ایران در شرق مدیترانه می توان نام برد ،این منطق ایران است. هیچ کجا ایران بر مبنای روش هایی که دشمنان ایران عمل می کنند، عمل نکرده است و با زور و جنگ وحتی با پول توسعه نداده است.


در سوریه؛ منطق ایران موفق بوده است

همین سوریه که الان محور جدال اساسی است، در یک طرف همه دنیا قرار دارد و یک طرفش ایران. بعضی ها تز روشنفکری می دهند که حالا این آقا برود و یک نفر دیگر بیاید و می گویند فرض کنید مرده. چون حقیقت موضوع را نمی دانند. چه چیزی باعث شده 3 سال پی در پی اصرار همین اردوگاهی آمریکا، اسرائیل، ترکیه و عربستان بر رفتن این آقا از سوریه دارند؟در این جا خوارج را به خوبی می‌بینم. 
در جنگ صفین امام علی(ع)برای حقانیت خودش احتجاج می کرد به وجود عمار یاسر در یاران خودش، بر مبنای آن حدیث نبوی که عمار یاسر بر سپاهی که بر حق است در مقابل سپاهی که در راه ناحق هستند، کشته خواهد شد. در بین سپاه معاویه بعداً این پذیرفته شده بود؛ ولی احتجاج می کردند که ما عمار را نکشتیم و از درون سپاه امیرالمومنین(ع) خودشان او را کشتند. 4000 حافظ قرآن در سپاه معاویه بود. امیرالمومنین(ع) به جنگ این سپاه رفته بود و الان همه ی این ها را می بینیم . غیر از کفر و شرک و صهیونیسم امروز ما در سوریه می بینیم که با الله اکبر سر می برند. و یک فردی آمد پیش من و گفت آقای زرقاوی شب تا صبح قرآن می خواند و گریه می کند، خودش یک جا 120 نفر را سر می برد. آن چیزی که توانسته در سوریه تفکر ایران را موفق کند، منطق ایران است. چون این منطق قوی است.
همه آن تبلیغات و زورها تأثیر خود را نمی گذارد. امروز یک مدل در منطقه ایجاد شده، همه ی تلاشی که سعودی ها دارند، انجام می دهند دو کار مهم است،یکی این که با پول فراوان، پول پاشی میکنندع دوم با سلفیّت بذر نفاق را در جهان اسلام می پراکنند. این همه از ترس این است که مدل و نمونه ی جمهوری اسلامی در درون آن ها تاثیر بگذارد که می گذارد.


رکن مهم ولایت فقیه باید خط قرمز همه ما باشد

این هنر امام بود همان امامی که اسرار الصلاه را در 25 سالگی می نویسد و عرفا از درک و تفسیر آن عاجز هستند. امامی که آن معرفت را پیرامون نماز دارند، می فرمایند: حفظ این نظام از نماز واجب تر است.

آن ها هم که شهید شدند؛ با این خصوصیت در این راه مبارزه کردند. ما باید همیشه خودمان را قدردان؛  مدیون؛بدهکار و شرمنده ی امام و راه شهدا بدانیم. امروز همان روز امام است. من این جملهی آقای رزم حسینی را قدر می دانم که همه ی ما به عنوان حکومت، همه احاد ملتمان را محب ولایت بکنیم. این کار ارزشمندی است .این که ما نظام اسلامی را نظام کارآمد ،خدمتگذار و موفق کنیم.

مگر تلویزیون، تبلیغات، و ادارات ما این قدرت را دارند که در روز تعطیل مثل 22 بهمن این جمعیت را بیاورند که همه متحیر شوند؟ ما باید این را کامل کنیم هر کجا مسئولیت داریم و توان داریم به این نکته توجه کامل و جدی کنیم.  انشاالله خداوند همه ما را دراین راه ثابت قدم بدارد. وتوفیق بدهد.توجه کنیم هر جا هستیم این 2 نکته را مورد توجه قرار دهیم. همه این خصوصیتی که ذکر شد و حقیقت است صدها مستند دارد برای حفظش؛ حفظ آن مرهون2 چیز است. یکی جمهوری اسلامی به معنای همه ی خصوصیت آن باقی ماندن، دوم ولایت فقیه. خصوصا رکن مهم ولایت فقیه که انسانی حکیمی  و متقی بر مسند آن تکیه زده باید خط قرمز همه ما باشد.

منبع : مشرق نیوز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی